ГІПЕРВИПАДКОВІСТЬ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК РАДІОЕЛЕКТРОННИХ АПАРАТІВ - Зіньковський, Юрій Францевич; Уваров, Борис Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Функціональні показники радіоелектронних засобів розглядаються як гіпервипадкові скалярні та векторні функції. Їх ймовірнісні та числові характеристики необхідно визначати як функції первинних гіпервипадкових величин, унаслідок чого й функціональні показники всього пристрою необхідно вважати гіпервипадковими функціями.