ЗАСТОСУВАННЯ ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕННЯ ДЛЯ АНАЛІЗУ ЦИФРОВИХ СИГНАЛІВ - Проценко, Михайло Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянута можливість застосування вейвлет-перетворення для проведення спектрального аналізу оцифрованих радіотехнічних сигналів. Показано, що використання вейвлет-спектра дозволяє визначити час початку змін частоти сигналу.