ПРОДУКТИВНІСТЬ JAVA ТА PHP XML-RPC WEB-СЛУЖБ ПОШУКУ В ДАНИХ СКБД MYSQL - Точилін, Сергій Дмитрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
На основі мов програмування Java та PHP розроблені XML-RPC Web-служби для пошуку в даних СКБД MySQL, а також програма-тестер продуктивності Web-служб. За допомогою створених програм установлені закономірності зміни продуктивності Web-служб від обсягу оброблюваної інформації в СКБД MySQL.