ВИМІРЮВАННЯ ХАРАКТЕРИСТИЧНОГО ОПОРУ ХВИЛЕВОДНО-ЩІЛИСТИХ ЛІНІЙ - Хоменко, Жанна Миколаївна; Хоменко, Микола Федорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропонована і експериментально перевірена нова методика вимірювання характеристичного опору хвилеводно-щілистих ліній (ХЩЛ) передачі, що є важливим елементом сучасних інтегральних НВЧ- і КВЧ- пристроїв.