ЗАСТОСУВАННЯ БАГАТОПОТОКОВОГО СИМУЛЯТОРА НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ ДО ПРОБЛЕМИ РОЗПІЗНАВАННЯ ОБЛИЧ - Яшин, Володимир Євгенович; Яцук, Сергій Володимирович; Полторак, Вадим Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Зроблено огляд розробленого пакету програмного забезпечення, що дозволяє виконувати моделювання штучних нейронних мереж довільної архітектури, проводити їх навчання та тестування з використанням багатопроцесорних машин, та проведений ряд дослідів з розпізнавання облич людей за допомогою згорточної нейронної мережі.