ДОСЛІДЖЕННЯ ЕПЮР ВІБРОПРИСКОРЕНЬ СИЛОВИХ РАМ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА БАЗІ ПРОГРАМНО-АПАРАТНОГО КОМПЛЕКСУ З АКСЕЛЕРОМЕТРОМ ТИПУ АДXL - Грабар, Іван Григорович; Нестеренко, Володимир Володимирович; Титаренко, Володимир Євгенович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В роботі запропоновано методику оцінки напружено-деформованого стану (НДС) конструкцій через визначення динамічної складової вібронавантаження.