ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ ФОТОЕЛЕКТРИЧНОГО АВТОКОЛІМАТОРА ЗА ДОПОМОГОЮ СТАНДАРТНОЇ ПРИЗМИ - Безвесільна, Олена Миколаївна; Ткаченко, Світлана Сергіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті наведено експериментальне оцінювання фотоелектричного автоколіматора за допомогою стандартної призми. Показано оцінювання похибки із заданим ексцентриситетом, різницю похибки з часом.