МІКРОКОНТРОЛЕРИ ТА МЕТОДОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНО-АПАРАТНИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТРАНСМІСІЙ - Грабар, Іван Григорович; Іванченко, Василь Миколайович; Ломакін, Володимир Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Обґрунтована необхідність і наведено опис методології та програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних та динамічних характеристик обертального руху.