МЕТОД МОДЕЛЮВАННЯ ФІЗИЧНИХ ПОЛІВ І ПРОЦЕСІВ НА ОСНОВІ ПРЯМИХ І ЗВОРОТНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ СПЕКТРІВ - Баранов, Володимир Леонідович; Костюченко, Руслана Михайлівна; Молодецька, Катерина Валеріївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано метод моделювання фізичних полів і процесів, побудований на системі прямих і зворотних диференціальних спектрів. Використання системи диференціальних спектрів, що описують фізичні поля і процеси в області диференціальних перетворень, дозволяє зменшити похибку моделювання в області оригіналів. Наведено приклад моделювання.