АНАЛІЗ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ДЕКОРАТИВНОСТІ ОБЛИЦЮВАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ - Дерев’янко, Олена Василівна; Распутна, Тетяна Адамівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті узагальнені й проаналізовані основні методики управління декоративністю облицювального природного каменю. Наведено методику оцінки якості поверхні декоративно- облицювального природного каменю на основі формування та обробки вимірювальної відеоінформації з визначенням фрактальної розмірності.