ФОРМУВАННЯ ЗАБАРВЛЕННЯ ДЕКОРАТИВНОГО КАМЕНЮ Частина 1. ПРИРОДНЕ ЗАБАРВЛЕННЯ КАМЕНІВ - Криворучко, Андрій Олексійович; Іськов, Сергій Станіславович; Ломаков, Григорій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті досліджено основні типи забарвлення природних декоративно-облицювальних каменів і визначено основні фактори і процеси, які формують забарвлення породи в природних умовах.