АНАЛІЗ ТРИВАЛОСТІ ТА ТРУДОМІСТКОСТІ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І РЕМОНТУ ВІЙСЬКОВОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Будяну, Раду Георгійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Викладено результати дослідження основних показників системи ТО і Р військових автомобілів – тривалість та трудомісткість як регламентних профілактичних обслуговувань (ТО-1, ТО-2), так і усунення відмов агрегатів різних груп складності. За допомогою комп’ютерної програми «Статистика» визначено числові характеристики їх розподілів та здійснено узгодження з відповідними теоретичними законами.