ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ ЕЛЕКТРОПРОВІДНОГО ПОЛІМЕРКОМПОЗИЦІЙНОГО ПОКРИТТЯ - Гарматюк, Ростислав Тарасович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У роботі проаналізовано вплив природи наповнювачів на електропровідність полімеркомпозиційних покриттів. Розглянуто можливість використання ЕОМ для математичного планування та оптимізації складу композиційних матеріалів. Наведено результати досліджень оптимального складу електропровідної полімерної композиції