ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ВИТРАТОМІРІВ АВТОМОБІЛЬНОГО БІОДИЗЕЛЬНОГО ПАЛИВА - Безвесільна, Олена Миколаївна; Шавурський, Юрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті сформульовано основні вимоги до вимірювання витрат палива за допомогою високоточного комп’ютеризованого витратоміру. Визначено основні відмітності фізико- хімічних властивостей біодизельного палива, що впливають на роботу витратоміра. Запропоновано використання термоанемометричного методу та пристрою для вимірювання витрат такого палива