МЕТОДИКА СИНТЕЗУ ОПТИМАЛЬНОГО СИГНАЛУ ШІМ-УПРАВЛІННЯ СИЛОВИМ СЛІДКУВАЛЬНИМ ПРИВОДОМ - Баранов, Володимир Леонідович; Молодецький, Богдан Валентинович; Поляков, Олександр Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропонована методика синтезу сигналу ШІМ-управління двигуном постійного струму побудована на визначенні допоміжного аналогового сигналу управління. В статті розглядається процес програмного наведення антенної системи у ході проведення сеансу зв’язку з низькоорбітальним космічним апаратом (КА) дистанційного зондування Землі (ДЗЗ)