ВІДНОВЛЕННЯ ДВОВИМІРНОЇ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО МЕХАНІЧНІ ВЕЛИЧИНИ, ЩО МІСТИТЬ ДИНАМІЧНІ ПОХИБКИ - Подчашинський, Юрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті розглянуто методи відновлення двовимірної вимірювальної інформації про геометричні параметри об’єктів вимірювань. Високоточні результати цих вимірювань також необхідні для визначення інших механічних величин. Сформульовано критерії оцінки точності результатів відновлення двовимірної вимірювальної інформації, що містить динамічні похибки. Виконано експериментальні дослідження методів відновлення