АНАЛІЗ ШИРИНИ СПЕКТРА РАДІОСИГНАЛУ З НЕВІДОМИМ ФАЗОВИМ СПЕКТРОМ - Ципоренко, Валентин Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Показано, що оптимальний аналіз ширини спектра радіосигналів з невідомим фазовим спектром при наявності адитивного шуму може бути реалізовано в частотно-просторовій області визначення. Основною операцією такого аналізу є визначення частотно-просторової кореляційної функції. Визначено кількісні характеристики операції аналізу ширини спектра в частотно-просторовій області