ДИФЕРЕНЦІАЛЬНО-ІГРОВА РОЗГАЛУЖЕНА СПЕКТРАЛЬНА МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ НАПАДУ НА ІНФОРМАЦІЮ - Грищук, Руслан Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті розроблено диференціально-ігрову розгалужену спектральну модель процесу нападу на інформацію. Базисом розробленої моделі є диференціально-ігрова формалізація задачі й р- перетворення. Запропонована модель дозволяє отримати аналітичний вираз, що відображає динаміку поведінки стану технічного об’єкта при нападі на інформацію. На основі розробленої моделі сформульовано практичні рекомендації, спрямовані на захист інформації