ОПТИМІЗАЦІЯ ДИНАМІКИ РУЙНУВАННЯ МАСИВУ ГІРСЬКИХ ПОРІД - Жуков, Сергій Олександрович; Тіщенко, Сергій Вікторович; Цариковський, Володимир Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Встановлено основні закономірності розвитку, динаміки й характеру процесу вибухового руйнування гірського масиву, екранованого вибуходинамічною зоною