ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМАТИЧНИХ ПОХИБОК ВИМІРЮВАННЯ ПОТОКУ ВИПРОМІНЮВАННЯ ТВЕРДИХ ЧАСТИНОК - Ночвай, Володимир Матвійович; Петрук, Василь Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В роботі виконано аналіз та розрахунок систематичних похибок вимірювання потоку випромінювання твердих частинок, які знаходяться в струмені газового пальника