РОЗРОБКА СТРУКТУРИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОВІДКОВО-ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ, В ЯКІЙ РЕАЛІЗОВАНО АЛГОРИТМ РОЗПІЗНАВАННЯ ДЖЕРЕЛ РАДІОМОНІТОРИНГУ - Герасимов, Борис Михайлович; Пашковський, Вадим Вікторович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті описане інформаційне забезпечення, що реалізує довідково-інформаційну систему для оператора станції радіомоніторингу в процесі розпізнавання радіотехнічних засобів (РТЗ) у відповідності до встановлених технічною документацією вимог, а також проведена оцінка ефективності алгоритму діяльності оператора станції радіомоніторингу з використанням розробленої довідково-інформаційної системи (ДІС). Описана структура програмного забезпечення ДІС, в якій реалізовано алгоритм розпізнавання джерел радіовипромінювання, та розглядається функціонування ДІС в умовах невизначеності