ВАРІАНТ МОДУЛЯ РОЗВІДКИ ЛЕГКОЇ БРМ - Годій, Михайло Васильович; Сальник, Юрій Павлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проаналізовано апаратуру розвідки, яка застосовується в сучасних бойових розвідувальних машинах. Запропоновано варіант реалізації модуля розвідки легкої БРМ, який враховує сучасні вимоги до ведення розвідки та останні тенденції розвитку військової техніки