РЕЖЕКЦІЯ ТА СЕЛЕКЦІЯ ПРОСТОРОВИХ РАДІОХВИЛЬ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЗАВАДОЗАХИЩЕНОСТІ РАДІОПРИЙОМУ - Ковальчук, Валерій Тадеушевич; Повідайко, Петро Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано алгоритми режекції та селекції просторових радіохвиль для підвищення завадозахищеності радіоприйому на основі використання поточних значень сигналів на виходах елементарних антен із суміщеним фазовим центром