КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКОЇ ПРАЦІ В АВТОГОСПОДАРСТВАХ НА БАЗІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ АГЕНТІВ - Єфремов, Микола Федорович; Єфремов, Віталій Миколайович; Єфремов, Юрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано створення комплексної системи інтелектуалізації управлінської праці для автогосподарств із застосуванням інтелектуальних агентів на базі складального програмування, контрольно-аналітичного супроводу закупівель сировини і матеріалів, що дозволяє використовувати точну оперативну об’єктивну і достатньо релевантну інформацію з метою ефективного управління запасами сировини і матеріалів.