ВПЛИВ БУРОВИХ РОБІТ НА ЯКІСТЬ ПЕРВИННОГО МОНОЛІТУ ПРИ ЙОГО ВІДОКРЕМЛЕННІ ВІД МАСИВУ - Коробійчук, Валентин Вацлавович; Котенко, Володимир Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проаналізовані основні технологічні фактори, які призводять до зміни правильної форми первинних монолітів при відділенні їх від масиву методом оббурювання.