ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ ІТ-ІНФРАСТРУКТУРОЮ НА ОСНОВІ РЕСУРСНОГО ПІДХОДУ - Теленик, Сергій Федорович; Ролік, Олександр Іванович; Букасов, Максим Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто технологію управління ІТ-інфраструктурою підприємства на основі ресурсного підходу в умовах обмежень ресурсів ІТ-системи. Наведені методи та моделі управління доступом до обмежених ресурсів. Запропоновані критерії оптимальності розподілу ресурсів. Визначена багаторівнева схема побудови системи управління ІТ-інфраструктурою.