ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗПОДІЛУ ЗАВДАНЬ В ОБЧИСЛЮВАЛЬНІЙ СИСТЕМІ ЗА ДОПОМОГОЮ ГЕНЕТИЧНОГО АЛГОРИТМУ - Юрич, Марія Юріівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто можливості використання методів еволюційного моделювання для розв’язання задач оптимізації. Розроблено генетичний алгоритм для розподілу завдань в обчислювальній системі. Наведено результати експериментальних досліджень роботи генетичного алгоритму для розв’язання поставленої задачі.