АНАЛІЗ ЯКОСТІ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ВИДОБУВАННЯ ВІДКРИТИМ СПОСОБОМ ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ З РОДОВИЩ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Дерев’янко, Олена Василівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті проведено аналіз мінерально-сировинних ресурсів Житомирщини і обсягів їх видобування та встановлені основні закономірності формування і розвитку оцінки рівня якості продукції з декоративного каменю при розробці та впровадженні технологічних способів відокремлення блоків.