МЕТОДИКА ПРОГНОЗУ ПАРАМЕТРІВ ЗСУВНИХ ЗМІЩЕНЬ ЗЕМНОЇ ПОВЕРХНІ НА ОСНОВІ КІНЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ - Зуска, Ада Василівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті викладена методика прогнозу параметрів зміщень земної поверхні з врахуванням форми і умов залягання порід і кількості атмосферних опадів для визначення ділянок інтенсивних зміщень.