ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СПОСОБУ РОЗКРИТТЯ РОДОВИЩА ОБЛИЦЮВАЛЬНОГО КАМЕНЮ - Калюжна, Вікторія Володимирівна; Бузила, Олександр Олександрович; Макарчук, Микола Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуті способи розкриття родовищ облицювального каменю. В результаті чого були виділені деякі пріоритети безтраншейних схем розкриття корисної копалини, що дозволить зменшити фінансові затрати при розробці блочних родовищ.