МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ТОЧНОСТІ ВИМІРЮВАНЬ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФІТОПЛАНКТОНУ ЗА ЙОГО ВІДЕОЗОБРАЖЕННЯМИ - Єльнікова, Тетяна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розроблено методику розрахунку точності вимірювань геометричних параметрів фітопланктону в автоматизованій системі на основі параметрів технічних засобів і параметрів алгоритмів обробки вимірювальної інформації.