УЗАГАЛЬНЕНИЙ АЛГОРИТМ ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРИ ФІЗИЧНОМУ МОДЕЛЮВАННІ - Вікович, Ігор Андрійович; Зінько, Роман Васильович; Черевко, Юрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У даній статті узагальнені результати експериментального дослідження машин з пружно-зчленованими елементами. Надана методика проведення експериментальних випробувань автомобіля з пружно-зчленованими елементами, яка базується на узагальненому алгоритмі проведення досліджень.