МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ОСНОВНИХ СИСТЕМ АВТОМОБІЛЯ - Поляков, Андрій Павлович; Плахотник, Олена Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано класифікацію несправностей автомобіля на основі факторів, що спричиняють їх виникнення. Наведено основні несправності силової установки автомобіля та систем, що забезпечують її роботу. Проаналізовано основні методи діагностування вузлів та агрегатів автомобіля. Запропоновано застосування вбудованої системи діагностики з метою реалізації даних методів.