АНАЛІЗ МОЖЛИВИХ ВАРІАНТІВ ЗАСТОСУВАННЯ АНАЛІТИЧНИХ ТА ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СУЧАСНІЙ ФОТОГРАММЕТРІЇ - Глотов, Володимир Миколайович; Пашковський, Вадим Вікторович; Пащетник, Олеся Дмитрівна; Пащетник, Володимир Ігорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті проведено аналіз тенденцій використання аналітичних та цифрових технологій у сучасній фотограмметрії, їх стану та перспектив розвитку. Розглянуто та надано порівняльну характеристику основних програмних комплексів, що використовуються вітчизняними та закордонними фірмами-виробниками картографічної продукції.