ВИКОРИСТАННЯ ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕНЬ ПРИ ОПЕРАТИВНОМУ РОЗПІЗНАВАННІ ДЖЕРЕЛ ЗБУРЕНЬ - Рибачук, Олег Ігорович; Сащук, Ігор Миколайович; Стрінада, Віктор Васильович; Лящук, Олександр Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті здійснено обґрунтування необхідності використання для розпізнавання збурень внаслідок грозової активності та від хімічних (промислових) вибухів з необхідними показниками оперативності апарата вейвлет-перетворень.