АНАЛІЗ ТА МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Акіменко, Віталій Володимирович; Сугоняк, Інна Іванівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В роботі на основі проведеного системного аналізу інноваційних процесів підприємств побудовано комплексну формалізовану математичну модель підтримки прийняття рішень з оптимального керування життєвим циклом інноваційної продукції підприємства, що використовується для побудови відповідної комп’ютерізованої системи підтримки прийняття рішень.