МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ КОСМІЧНИМИ АПАРАТАМИ ДИСТАНЦІЙНОГО ЗОНДУВАННЯ ЗЕМЛІ - Загорулько, Олександр Миколайович; Ожінський, Віктор Васильович; Міхєєв, Юрій Іванович; Фриз, Володимир Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті проведено порівняльний аналіз методичних підходів до побудови математичних моделей автоматизованих систем управління космічними апаратами. Запропоновано варіанти побудови багатомодельного комплексу космічних систем дистанційного зондування Землі для умов однопунктної технології управління.