МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РЕНОВАЦІЙНОГО ЗНОШУВАННЯ ПАРИ ТЕРТЯ ПОРШНЕВЕ КІЛЬЦЕ - ГІЛЬЗА ЦИЛІНДРА ПРИ ЗАВОДСЬКОМУ РЕМОНТІ СИЛОВОЇ УСТАНОВКИ - Зонов, Віктор Дмитрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті розглянуті питання якості припрацювання пари тертя поршневе кільце-гільза циліндра силової установки. Визначено якісний коефіцієнт варіації верхнього й нижнього значень поля допусків шорсткості пари тертя поршневе кільце - гільза циліндра циліндропоршневої групи в момент стабілізації витрати палива при проведенні обкатних і контрольно-здавальних випробувань дизель-генераторної установки тепловозів, що пройшли заводський ремонт методами математичного моделювання.