ПРОГРАМНО-АПАРАТНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИГНАЛІВ З МОЖЛИВІСТЮ ВІДНОВЛЕННЯ ЇХ ВІДЛІКІВ - Гнатюк, Андрій Володимирович; Кубрак, Олександр Миколайович; Пойта, Юрій Вікторович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті запропонована функціональна схема програмно-апаратного комплексу для дослідження сигналів у часовому та частотному просторах і представлено повний алгоритм відновлення відліків сигналу на основі теореми Котельникова для спектрів. Актуальність роботи полягає у модернізації методів комплексного аналізу форми і спектра сигналу та використанні електронно-обчислювальних машин (ЕОМ) для обробки і візуалізації інформації.