ЕВРИСТИЧНИЙ АЛГОРИТМ ПОШУКУ КІСТЯКА МІНІМАЛЬНОЇ ВАГИ З МІНІМАЛЬНОЮ КІЛЬКІСТЮ ВИСЯЧИХ ВЕРШИН - Гаращенко, Ірина Володимирівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті пропонується модифікація алгоритму побудови кістяка мінімальної ваги, в якій використовуються механізми для зменшення кількості висячих вершин. Це дозволяє підвищити точність розв’язку задачі комівояжера наближеними методами.