АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ЗАСТОСУВАННЯ ВИБУХОВИХ РЕЧОВИН МІСЦЕВОГО ПРИГОТУВАННЯ – КОМПОЛАЙТІВ ГС – У ПРОМИСЛОВИХ УМОВАХ - Косенко, Тетяна Володимирівна; Романчук, Олег Валентинович; Фролов, Олександр Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто основні характеристики безтротилових ВР місцевого приготування –комполайтів ГС – їх фізико-хімічні та вибухові якості, а також область застосування. Визначено основні конструкції свердловинних зарядів з комполайтів ГС, які рекомендуються для застосування при проведенні масових вибухів на кар’єрах. Наведено обсяги використання комполайтів ГС на кар’єрі ВАТ "Полтавський ГЗК".