АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ГІРНИЧОГО ВИРОБНИЦТВА - Панасюк, Андрій Вікторович; Стенюк, Михайло Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто основні функції географічних інформаційних систем (ГІС), а також характерні можливості для розв’язання задач, які виникають при роботі гірничого підприємства.