МОНІТОРИНГ СТАНУ ВОДОЙМ ДРЕНАЖНИХ КАНАЛІВ МІСТА КРЕМЕНЧУК - Зюман, Борис Васильович; Святенко, Анатолій Іванович; Лебедєва, Марія Сергіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Наведено результати дослідження хімічного складу води міських дренажних каналів і його вплив на фауну та флору водойм.