ПРОФІЛЮВАННЯ ТОРЦЕВИХ ФАСОННИХ ФРЕЗ ІЗ ЦИЛІНДРИЧНОЮ ЗАДНЬОЮ ПО-ВЕРХНЕЮ - Герасимчук, Олена Михайлівна; Гавриленко, Олексій Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Базуючись на загальній методиці профілювання інструментів, розроблена методика профілювання фасонних торцевих фрез із циліндричною задньою поверхнею, графічно визначена форма різальної кромки, визначені залежності для розрахунку координат точок різальної кромки, графічно та аналітично визначений профіль задньої фасонної циліндричної поверхні.