МОДУЛЬ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ФАСОННИХ ПРОФІЛІВ - Майданюк, Сергій Володимирович; Плівак, Олександр Анатолійович; Бекмурадов, Руслан Ахмедович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті представлена розробка модуля для вимірювання фасонних профілів на базі модернізованого профілометра.