РАДІОВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ЗАВАДОВОГО ДЖЕРЕЛА РАДІОВИПРОМІНЮВАННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЗАВАДОЗАХИЩЕНОСТІ ІНФОРМАЦІЙНИХ РАДІОСИСТЕМ - Ковальчук, Валерій Тадеушович; Повідайко, Петро Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано метод та алгоритми радіовизначення місцезнаходження завадового джерела радіовипромінювання для підвищення завадозахищеності інформаційних радіосистем на основі використання фазової селекції корисного та завадового сигналів. Розв’язання задачі здійснено при застосуванні антенних систем із суміщеними в одному фазовому центрі елементарними антенами (штирями та рамками).