ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕГРАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СПЕКТРІВ СЕЙСМІЧНИХ ХВИЛЬ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ЇХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ - Мельник, Антон Леонідович; Петровський, Олександр Олексійович; Тофанчук, Олександр Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Показано можливість використання інтегральних характеристик спектрів сейсмічних хвиль для дослідження їх енергетичних властивостей. Вводяться інтегральні параметри , які дозволяють кількісно оцінити структуру сейсмічного сигналу.