СИНТЕЗ ЦИФРОВИХ ФІЛЬТРІВ СИМЕТРИЧНИХ СКЛАДОВИХ НА БАЗІ НЕРЕКУРСИВНИХ ЦИФРОВИХ ФІЛЬТРІВ З ЛІНІЙНОЮ ФАЗОЮ - Петросян, Руслан Валерійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглядається взаємозв’язок між коефіцієнтами трьох цифрових нерекурсивних фільтрів, на базі яких побудований цифровий фільтр симетричних складових. Запропоновано методику розрахунку коефіцієнтів цифрових фільтрів симетричних складових, котра дозволяє знизити витрати обчислювальних ресурсів.