ВИЗНАЧЕННЯ ТА МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ СТІЙКОСТІ ПІРОЛІЗНИХ СМОЛ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ МОЛЕКУЛЯРНИХ ГРАФІВ - Самилін, Олександр Олександрович; Цивенкова, Наталія Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведено методику прогнозування граничних умов термохімічної стійкості молекул генераторних смол за допомогою теорії графів. Методика дозволяє з високою точністю прогнозувати умови крекінга генераторних смол, дає фізичне обґрунтування концепції термофлуктуаційного механізму руйнування молекул генераторних смол під час піролізу та газифікації біомаси.