ВИМІР СТЕНДА ДЛЯ КАЛІБРУВАННЯ ЦИФРОВИХ КАМЕР ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННОГО ТАХЕОМЕТРА - Шоломицький, Андрій Аркадійович; Луньов, Андрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянута нова технологія виміру стенда для калібрування цифрових камер, заснована на використанні безвідбивного електронного тахеометра. Виконано оцінку точності вимірів.